Igrajte se pametno – fenomenalna kolekcija zaraznih igrica naših programera

unnamed (1)
Podeli :
  •  
  •  
  •  
  •  

Svim čitaocima poklanjamo po 300 besplatnih “novčića” pomoću kojih u domaćoj igrici Smart Games možete da kupujete dodatne nivoe. Da biste aktivirali poklon, nakon instaliranja igrice, na Promo Code ekranu unesite kod koji se nalazi u tekstu.

unnamed

Smart Games, delo domaćih autora, predstavlja mobilnu evoluciju svevremenskih igrica koje smo oduvek voleli da igramo. Ovu neverovatnu kolekciju čini 12 simpatičnih mozgalica sastavljenih od originalnih pitanja, izazovnih nivoa i drugih digitalnih đakonija, sve u jednoj veoma dopadljivoj aplikaciji.

Ako ste ikada uživali u enigmatskim glavolomkama, testovima sposobnosti, igricama memorije, otkrivanja šifri, pronalaženja razlike, ponavljanja zadatih sekvenci i najrazličitijim vrstama rešavanja problema, obožavaćete Smart Games.

Aplikacija je dostupna za Android, Windows Phone i Windows 8 platforme, iPhone verzija je u procesu objavljivanja, a budući da je delo naših programera, lokalizovana je i na srpski jezik. U pripremi su još 3 nove igrice koje će biti dostupne do kraja godine, a koje će dodatno osvežiti šaroliku kolekciju.

unnamed (1)

Ne radi se samo o igranju i lepo provedenom vremenu. Smart Games će vas naučiti kako da razmišljate izvan uobičajenih okvira i kako da pronađete prave metode za pristup rešavanju problema. Zadaci su grupisani tako da budu prilagođeni svim uzrastima – od izazova za majstore enigmatike, do nivoa prilagođenih deci i tinejdžerima. Ako želite da svaki minut dana učinite korisnim i pri tome se ludo zabavite, obavezno instalirajte Smart Games i otkrijte svet pametnih igrica.

Svim čitaocima poklanjamo po 300 besplatnih “novčića” pomoću kojih u domaćoj igrici Smart Games možete da kupujete dodatne nivoe. Da biste aktivirali poklon, nakon instaliranja igrice, na Promo Code ekranu unesite kod “sgsr300”.

Detaljnije na: http://getsmartgames.com

Tekst: Michel Petković
Foto: SmartGames
Podeli :
Share on Facebook0Tweet about this on TwitterShare on Google+0Share on LinkedIn0Email this to someone

Podeli :
  •  
  •  
  •  
  •