Samsung i Nike predstavili Nike+ Running aplikaciju

ss
Podeli :
  •  
  •  
  •  
  •  

Nike+ Running aplikacija spaja novi, inovativni Samsung Gear S sa Najkovim servisom, najboljim u svojoj klasi, da bi korisnicima omogućio najbolju povezanost u toku trčanja.

Samsung-Nike+_Running_aplikacija

Samsung Electronics, u partnerstvu sa kompanijom Nike Inc, predstavio je Nike+Running aplikaciju za nedavno predstavljeni pametni sat Samsung Gear S. Inovativna aplikacija koristi ugrađene mogućnosti Bluetooth i 3G povezivanja Samsung Gear S uređaja, donoseći prvi put iskustvo upotrebe Nikeovog servisa za trčanje, najboljeg u svojoj klasi, korisnicima Gear uređaja.

Sa Nike+ Running aplikacijom fabrički postavljenom na Samsung Gear S, korisnici mogu da ostave svoje telefone kod kuće i da i dalje prate svoje treninge na mapi, da beleže napredak i ostanu motivisani i to sve u pokretu. U toku samog treninga, trkači mogu lako da prate statistiku svog treninga, uključujući razdaljinu, brzinu, broj otkucaja srca u minuti, zarađeni Nike Fuel, kao i vreme, tako što će jednostavno podići ruku i pročitati informacije sa pametnog sata. Aplikacija je takođe opremljena ugrađenom aplikacijom za reprodukciju muzike, što omogućava trkačima da odaberu muziku u svom spisku pesama jednostavnim dodirom. Istovremeno, GPS koji je fabrički ugrađen u Samsung Gear S omogućava trkačima da provere svoju rutu i brzinu. Uz to, Nike+ Running aplikacija donosi inspiraciju trkačima, tako što, koristeći 3G vezu Samsung Gear uređaja, prenosi podršku i navijanje prijatelja sa Facebooka u realnom vremenu.

Od kada se 2006. godine pojavila, aplikacija Nike+ Running je omogućila trkačima da prate, mere, dele i porede svoje treninge sa globalnom zajednicom sportista. Nike+ Running aplikacija koristi GPS tehnologiju da prati treninge na mapama, obezbedi statističke podatke o trenutnoj brzini i pređenom putu, kao i da prati napredak korisnika. Njena funkcija Nike+ trener nudi sveobuhvatne programe za trening, što pomaže trkačima da se pripreme za trke. Nike+ Running zajedinca je do sada zabeležila više od milijardu pretrčanih milja širom sveta.

 

Tekst: Michel Petković
FOTO: Samsung
Podeli :
Share on Facebook0Tweet about this on TwitterShare on Google+0Share on LinkedIn0Email this to someone

Podeli :
  •  
  •  
  •  
  •