Samsung predstavio Galaxy Note 4

note
Podeli :
  •  
  •  
  •  
  •  

Samsung Electronics predstavio je najnovije uređaje u okviru vodeće Galaxy Note serije, modele Galaxy Note 4 i Galaxy Note Edge. Galaxy Note 4 pruža korisnicima jedinstveno i moćno mobilno iskustvo, spajajući unapređeni S Pen sa superiornim iskustvom gledanja.

note

Izvanredni Super AMOLED Quad HD displej ovog uređaja od 5,7 inča, rezolucije 2560×1440 tačaka, reprodukuje jasnije i živopisnije slike sa dubljim kontrastom, boljim uglovima gledanja i vremenom odziva bržim od milionitog dela sekunde, što donosi neverovatno iskustvo gledanja.

Zahvaljujući velikom ekranu, prefinjena funkcija Multi Window maksimalno poboljšava korisničko iskustvo jer pruža korisnicima ključ za lakši multi-tasking. Korisnici mogu da biraju način na koji će pristupati svojim aplikacijama, koristeći ceo, podeljen ili pop-up ekran, kao što lako mogu da menjaju veličinu i poziciju aplikacija na ekranu jednim intuitivnim dodirom.

Galaxy Note 4 poseduje i napredni sistem kamere koji može da reprodukuje jasnije i bolje slike. Uređaj je opremljen kamerom na poleđini od 16 megapiksela i pametnim optičkim stabilizatorom slike koji rešava pomeranje kamere i automatski produžava vreme ekspozicije u uslovima slabe osvetljenosti. Uz to, poseduje i sekundarnu kameru od 3,7 megapiksela koja se nalazi na licu sa f1,9 koja nudi ugao slikanja od 90 stepeni i ugao širine do 120 stepeni tako da korisnici mogu da prave najbolje grupne slike sa prijateljima.

Sa opcijama brzog punjenja i ultraštedljivog načina rada, Galaxy Note 4 se brže puni zbog čega korisnici neće ostati bez baterije kada im je najpotrebnija. Galaxy Note 4 ima više mikrofona i poboljšani spikerfon za bolju eliminaciju buke za razgovore u bučnom okruženju. Ugrađeni snimač glasa nudi osam različitih označivača glasova i mogućnost selektivnog puštanja zbog čega korisnici mogu da izoluju i slušaju posebne glasove u grupnom razgovoru.

Galaxy Note 4 nudi i poboljšani skener otiska prsta čime se obezbeđuju lični podaci kao i prvi UV senzor na mobilnom uređaju na svetu. Kako bi izvršavanje svakodnevnih zadataka bilo brže i lakše, S Pen uređaja Galaxy Note 4 unapređen je tako da služi kao primarna alatka kojoj će korisnici pribeći tokom najobičnijeg, svakodnevnog korišćenja telefona.

Tekst: Michel Petković
FOTO: Samsung

 

Podeli :
Share on Facebook0Tweet about this on TwitterShare on Google+0Share on LinkedIn0Email this to someone

Podeli :
  •  
  •  
  •  
  •